Personvernerklæring

Hos San Leo Café / Restaurant AS, tilgjengelig fra https://www.sanleopizza.no, er en av våre viktigste prioriteringer personvern for våre besøkende. Dette dokumentet om personvern inneholder typer informasjon som er samlet inn og registrert av San Leo Café / Restaurant AS, og hvordan vi bruker det.
Hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon om våre personvernregler, ta gjerne kontakt med oss via e-post på post@sanleopizza.no

Loggfiler
San Leo følger standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettsteder. Alle leverandører av webhotell gjør dette og er en del av analysen av hvordan hostingtjenesten blir brukt. Informasjonen som samles inn av loggfiler inkluderer internettprotokoll adresser (IP), nettlesertype, internettleverandør (ISP), dato og tidstempel, henvisnings- og sider hvor du forlater, og muligens antall klikk. Disse er ikke koblet til informasjon som er personlig identifiserbar. Hensikten med informasjonen er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelse på nettstedet og samle demografisk informasjon.

Informasjonskapsler
Som alle andre nettsteder bruker San Leo Café / Restaurant AS informasjonskapsler (cookies) . Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon, inkludert besøkernes preferanser og sidene på nettstedet som besøkende besøkte. Informasjonen brukes til å optimalisere brukernes opplevelse ved å blant annet tilpasse innholdet på nettstedet vårt.

Retningslinjer for personvern
Tredjeparts annonsetjenere eller annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller beacons. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten til annonseringskampanjene og/eller for å tilpasse annonseinnholdet du ser på nettsteder du besøker.

Merk at San Leo Café / Restaurant AS ikke har tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjeparts annonsører.

Tredjeparts personvernregler
San Leo Café / Restaurant AS sine personvernregler gjelder ikke andre annonsører eller nettsteder. Dermed anbefaler vi deg å konsultere de respektive personvernreglene for disse tredjeparts tjenestene for mer detaljert informasjon. Det kan inneholde instruksjoner om hvordan du velger bort visse alternativer.

Beskyttelse av barn
En annen del av vår prioritering er å legge til beskyttelse for barn mens de bruker internett. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å observere, delta i, overvåke og veilede deres aktivitet på nettet.

San Leo Café / Restaurant AS samler ikke bevisst opp personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis du tror at barnet ditt har gitt oss denne typen informasjon på nettstedet vårt oppfordrer vi deg til å kontakte oss umiddelbart. Vi vil gjøre vårt beste for å fjerne denne informasjon fra våre systemer.

Online personvernregler
Denne personvernerklæringen gjelder bare for våre online aktiviteter og er gyldig for besøkende på nettstedet vårt med hensyn til informasjonen de deler her. Denne erklæringen gjelder ikke informasjon som er samlet inn offline eller via andre kanaler enn dette nettstedet.

Samtykke
Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du herved til våre personvernregler og godtar vilkårene og betingelsene.